AKUT-TID HOS VETERINÄREN

Allmänt  /  0  Kommentarer
Vilken dag! Vaknade tidigt i morse med inställningen att plugga hela dagen. Började med att äta en god och lång frukost framför en massa youtube-klipp och insåg under tiden att min lilla kissemisse betedde sig lite konstigt. Efter frukosten rensade jag hennes låda, och observerade henne lite. Under loppet av två minuter gick hon till lådan fyra gånger och ställde sig för att kissa. Men det kom ingenting, eller så kom det bara någon droppe. Blev lite orolig och ringde veterinären här i stan, som sade att det var akut men att de inte hade några tider så de hänvisade mig till Strömsholm. 
 
Jag började alltså morgonen med att frenetiskt hitta skjuts till Strömsholm så att min lilla kisse kunde få hjälp. Väl där kom vi ganska snabbt in på akutmottagningen och de började undersöka henne. De tog också några blodprover och en röntgenbild för att se om urinblåsan var uppsvälld. Men det var den inte. Men de kom ändå fram till att hon har en liten inflammation i urinblåsan, så det blev att köpa medicin till min bebis. 
 
Nu ligger hon och sover bredvid mig medan jag försöker att plugga litegrann innan Rasmus kommer hit för en liten idolkväll. Känner mig jättestressad över plugget och att jag inte hann plugga som mycket som jag egentligen tänkt göra idag, men min kära, älskade kissemisse går före allt. ♥ Jag får helt enkelt försöka sätta mig hyfsat tidigt imorgon med plugget och försöka hinna göra så mycket som möjligt!