HÖGSKOLA!

Studier  /  1  Kommentarer
Hej hej! Det var evigheter sedan jag bloggade, och till mitt försvar har jag legat med världens jävla ångest i två-tre veckor. Jag har i stort sätt legat i sängen, kikat på youtube-videos via mobilen och sedan slappat framför tv:n hela tiden, och jag har inte ens orkat startat datorn. Mat-intaget har också det varit kasst, så jag har knappt ätit under dessa veckor heller. Men nu börjar jag komma på fötter igen och mycket på grund av lördagens bravader då jag och Marina drog ner till Mocca Deli, satt och pratade om ALLT i flera timmar och vid tolv träffade vi på lite fler människor. Alltså, jag har inte skrattat eller mått så bra på såååå himla länge. Så den kvällen tändes en gnista inom mig och jag är back on track! Måste verkligen säga tack till Marina för den bästa kvällen på länge. TACK! Du är guldvärd Marina! ♥
 
Men nu är jag tillbaka och idag har jag lyckats att starta datorn, mycket för att kunna planera lite och kolla efter en dator innan skolstart - för jag börjar på högskolan i höst!!! Ja, ni läste rätt. Jag börjar på Mälardalens högskola här i Eskilstuna på programmet Textdesign. Jag är sååå glad, och det känns verkligen som något för mig. :-)

 
 
Inte förrän nu har jag kunnat glädja mig åt det ordentligt då jag fick reda på det ungefär samtidigt som jag fick ångesten. Men nu är jag lyckligare än någonsin och jag är så taggad för att fixa och dona inför skolan. Men samtidigt också väldigt nervös. En ny skola, ett nytt studiesätt och nya människor i olika åldrar. Jag är också nervös och lite rädd över att missa att skriva in mig på någon kurs eller att jag missar något annat viktigt haha :-( Så just nu sitter jag och planerar lite, skriver in viktiga datum i min kalender och är på datorjakt!