10 SANNINGAR OM MIG SJÄLV

1. Hade det kommit en kille ur mamma vid min födsel så hade jag hetat Emil. Det var min pappa som fick bestämma förnamn, då mamma valde mellan-namnen. Så jag drar en vild gissning och gissar på att pappa hade en liten crush på Emil i Lönneberga när jag föddes. 
 
2. Jag sökte in till Idol 2013, men gick aldrig på audition. Ja, vissa i min närhet kallade mig dum i huvudet för att jag inte åkte. Men jag kände mig inte redo, hade varit förkyld i en vecka precis innan, om jag inte fortfarande var förkyld.. och ja, kände att det var bättre att vänta ett år till. Har dock lovat Marina att söka in till nästa grej som dyker upp, om det inte kommer någonting så siktar jag på Idol 2014. 
 
3. Jag har så sjukt många intressen, så det är sjukt att jag hinner med allt. Jag spelar gitarr och piano på min fritid. Jag äger ett keyboard och en stålsträngad gitarr som står fint i ett hörn i mitt rum. Jag älskar att sjunga och spelar in covers ganska ofta. Jag älskar att skriva, i bloggen, till eget syfte och ja att bara skriva. Jag tycker om att fotografera och äger en systemkamera. Umgås med mina vänner. Färga håret. Kickboxningen. Kolla på serier.  Ja, och ändå hinner jag med att plugga också?!
 
4. Jag har läst 40 böcker på ett halvår. Till mina intressen ingår också läsningen. När jag var yngre läste jag 40 stycken ungdomsböcker på ett halvår. Jag kom hem efter skolan, valde ut en bra bok, satte mig på madrassen i garderoben, tände lampan och satt där tills jag läst ut boken eller tills att det var dags att gå och lägga sig. Hade helt enkelt inget eget liv under den tiden haha. 
 
5.Under sommaren har jag fått en ny hobby. Jag har börjat att måla naglarna. Förut målade jag aldrig naglarna, kände inte att det var jag. Nu målar jag naglarna hela tiden och byter lack varje vecka. Det är snyggt och naglarna ser fräscha ut. Utan nagellacket går mina naglar bara av..
6. Jag älskar té. Skulle inte kunna leva utan té, På vintern kan jag dricka upp mot 5 muggar té per dag, och jag får aldrig nog. Det är gott, det värmer, det finns så många olika smaker och det är mysigt att sitta vid köksbordet med en kompis, ha lite plugg och tända ljus med en kopp té. 
 
7. Jag älskar att kolla på serier. Att kolla på serier och att sätta mig i sängen och läsa en bra bok tillhör min vardag. Det har liksom blivit min flykt från verkligheten. Det är så himla skönt att släppa sitt egna liv för ett tag, och bara ta plats någon annanstans - i en serie eller en bok. 
 
8. Jag gråter nästan aldrig. Det är sällan jag gråter. Sist jag grät på riktigt var när jag sade upp kontakten med min pappa - i april månad. Annars har jag bara blivit tårögd till en film, eller när jag hade halsbölden. Det är jobbigt att gråta, man blir spänd och efteråt så himla trött..

9. Jag har astma. Det är nog det jobbigaste som finns. Dock var det värre när jag var yngre, jag fick inte ens delta på beep-testen då lärarna tyckte det var farligt med astman. Ändå fick jag träna friidrott som en tok? Ja.. 

10. Jag har tränat friidrott och gång. Tror att jag höll på med friidrott i fyra-fem år. Jag trivdes jättebra och älskade det. Sen slutade alla jag tränade med och jag slutade skolan så himla sent så jag lade av. Istället började jag träna gång en gång i veckan. Jag var faktiskt riktigt duktig och kom trea i min ålder på SM:et. Kan ni tänka er - 3:a i hela Sverige! Efter SM:et lade jag dock av, VARFÖR?! haha..

 
 

Sofia

alltid kul att läsa sånt här!

Svar: Åh vad kul att du tycker det! :)
Ida Q Karlsson

2013-09-01 / 13:38:35
URL: http://www.sofiiaeklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback