MÅNDAG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hej på er och hoppas ni har en trevlig måndag! Jag har sett fram emot denna vecka sååå mycket då de senaste veckorna varit riktigt kaosartade med både jobb och skola. Men denna vecka blir förhoppningsvis lugnare. Vi hade kursstart idag, vilket innebär att veckan blir ganska lugn på pluggfronten. Dessutom är det egentligen en jobbfri vecka, förutom ett litet pass imorgon som jag lovat att hoppa in och ta. Så det blir helt enkelt ganska lugnt och skönt. Ska försöka ta vara på mig själv och hitta tid för att göra sånt som jag tycker om. Kan behövas, då jag börjar ana en liten magkatarr.. 
Restuppgift

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Igår satt jag i skolan och ändrade på lite småsaker som jag fick kommentarer på under redovisningen i onsdags. Jag påbörjade även restuppgiften som förövrigt måste vara den tråkigaste uppgift jag någonsin gjort. Om restuppgifter ska vara såhär tråkiga måste jag lova mig själv att aldrig missa något betygsgrundande igen. Då genomlider jag hellre en skoldag trots sjukdomar, för denna uppgift är såååå tråkig haha. Efter skolan drog jag iväg till jobbet och efteråt hann jag med ett träningspass. Produktiv dag!
 
Idag vaknade jag vid åtta av att kissen satt och jamade utanför dörren, så det var bara att kliva upp. Ska skriva färdigt restuppgiften innan jag ställer mig och städar lägenheten för ikväll kommer klassisar över för att fira kursavslut! Det blir tacos och sällskapsspel, samt sing star då David har lovat att sjunga för oss. Så skoj!
 
 

Analys

Livet i allmänhet  /  1  Kommentarer
Äntligen! Igår satt jag i skolan från 08-16.30 innan jag började jobbet kl 17 och jävlar vad jag skrev. Vi har en analys som ska vara inne på fredag, men vårt sista lektionstillfälle är idag på eftermiddagen. Så jag kände att om jag skriver klart analysen idag, blir jag ledig torsdag-söndag. Såååå jag har skrivit som en galning, och nu äntligen är jag klar. Däremot insåg jag att jag missade en betygsgrundande diskussion för någon vecka sedan, vilket innebär att jag kommer få en restuppgift på det men den kan jag säkert skriva hemifrån imorgon. Nu ska jag andas lite och läsa igenom mina motiveringar till redovisningen vi har om någon timme. Sen ska jag ta en ledig kväll.