KVALITETSTID OCH LILA HÅR

Hej på er! Igår valde jag att ta en dag ifrån rookie-aktiviter och ha lite kvalitetstid med Rasmus istället. Kan bara säga att det var det bästa beslutet jag tagit på länge! Vi tog det bara lugnt framför tv:n med chips, dipp, godis och läsk. Klockan elva var jag på väg att somna i soffan så då gick jag ner och lade mig, medan Rasmus fick tillåtelse att spela lite innan han själv gick och lade sig. Imorse vaknade jag pigg och utvilad, så jag gick upp och läste en kursbok medan jag åt frukost. Kändes lite jobbigt att gå hem och lämna Rasmus, men han ska komma hit ikväll så jag fick trösta mig med det.
 
Väl hemma har jag mest suttit och knåpat på vår första uppgift som ska vara inlämnad på måndag, och nu känner jag mig klar! Det är dock lite jobbigt att veta att andra elever ska läsa ens text och ge respons, eftersom att jag är yngst i klassen så känns det lite som att jag har en större press på mig att leverera bra texter. Men det sitter nog mest bara i mitt huvud och jag hoppas att det snart kommer att försvinna!
 
Ikväll blir det i alla fall party med linjeföreningen, och sen blir det eftersläpp med dem andra föreningarna. Så jag ska se till att hoppa in i duschen, fixa till mig lite samt slänga i mig lite mat. Sen är jag redo för kvällen! :-)
 
Just det! Jag färgade håret lila igår!! Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, då det blev alldeles för skarpt. Men som vanligt tyckte jag att jag passade i det ändå, så det får vara kvar. Som mina kompisar säger "Du passar ju i alla hårfärger!!"
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback