ANDRA ARBETSPASSET!

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Jag överlevde gårdagens arbetspass! Inget barn dog i bollhavet, det kändes som att de tyckte om mig och ingen unge behövde gå med bajsblöja i flera timmar. Härligt! Men jag ska nog inte ropa hej förrän jag har kommit över bäcken. Igår hade jag ju hela dagen att förbereda mig på, och samla krafter. Men idag har jag haft en lektion i skolan, vilket tog ganska mycket kraft ifrån mig. Så nu har jag världens huvudvärk inför kvällens arbetspass - toppen! Däremot är detta pass en halvtimme kortare, och sist jag kollade var det färre antal barn bokade. Så jag håller tummarna över att jag och barnen klarar oss helskinnade genom denna kväll! Woho!
OTURSDAGEN NR. 1

Jobb  /  0  Kommentarer
Alltså vad är detta för dag egentligen?! Jag skulle lätt kunna tro att det var fredag den 13:e idag, men det är ju faktiskt måndag - vilket i och för sig är ungefär samma sak som fredagen den 13:e. Otursdagen nr. 1!  Vaknade upp dunderförkyld och tänkte plugga hela dagen inför tentan på torsdag och sista inlämningsuppgiften som ska in på fredag. Och jag menar verkligen DUNDERFÖRKYLD, känner ingen doft över huvudtaget och snorar värre än niagarafallen forsar ner.
 
När jag i alla fall orkat mig upp ur sängen och ätit frukost, placerar jag mitt feta arsle vid skrivbordet och börjar läsa i en av kursböckerna. Efter ett tag får jag för mig att koppla in högtalarna i datorn och trevar febrilt efter sladden. Helt plötsligt finns hela min tékopps inneåll liggandes över skrivbordet och större delen av mitt golv. 
 
Tékoppens innehåll fanns alltså på mina kursböcker, på och under min dator och alldeles för nära min telefon. Så nu har jag spenderat en stor del av min pluggtid till att torka upp en jävla massa té.. Snacka om att jag har tappat lusten till att plugga.. 
 
Inte nog med det. Jag har ju fått jobb, inne på forever och deras barnpassning. Idag är min första arbetsdag, och jag är som sagt dunderförkyld. Jag lovar att jag kommer spendera den största tiden med att snyta mig och alla barnen kommer tycka att jag är äcklig. Och om någon lämnar av en liten bebis så kommer jag aldrig kunna känna om ungen behöver byta blöja eller inte. Hujedamej!
 
 

PLUGG

Studier  /  0  Kommentarer
Önskar att jag kunde lägga mig i sängen och mysa med denna sötis: 

 
Men istället måste jag sitta och plugga arslet av mig här: 


Woho, vad kul! Säger som en klasskompis sade igår. "Om jag hade en pistol med endast ett skott kvar, och befann mig i samma rum som Hitler och Lars Melin (snubben som skrivit en av våra kursböcker) så skulle jag lätt skjuta Melin!"