Från mys till arbete!

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Igår blev det en riktigt mys- och tjockisdag! Vi köpte hem både pizza och godis, som vi satt och moffa i oss framför lets dance. Jag vet inte hur jag lyckas, men jag får alltid Rasmus att sitta och titta på sådan program som han inte tycker om, både Melodifestivalen och Lets dance, så kul :-) (eller så tycker han om det i smyg, och låtsas tycka det är dåligt haha) 

Men idag blir det tvära kast, från mys och tjockisfasoner till arbete! Ska nämligen, alldeles strax, åka ut till Hällberga för att hjälpa världens finaste familj att röja på deras tomt. Jag skulle kunna vara supersöt nu, och säga att det bästa med det hela är att få umgås tillsammans allihopa. Men det bästa är faktiskt belöningen - grillat!! :-D Slut som människa...

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
BLÄÄÄ, är helt slut som människa. Mitt huvud är helt fullt med massa skitsaker, och jag glömmer till och med bort viktiga grejer. Tex skulle jag vart hos psykoterapeuten igår, som alla andra onsdagar, men det glömde jag helt bort och upptäckte inte att jag missade det förrän idag. Men tacka vet jag att påklovet ligger alldeles runt hörnet! (efter ett helvetesprov om finansmarknaden, och banker och kriser och massa annat tråkigt..)
 
Som tur var är det torsdag idag, vilket innebär skaparkväll i vanlig ordning. Kommer ta med mig pluggpapprena dit och nöta hela kvällen. Nej. NU vill jag har lov!

MÅNDAG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
God måndag, typ! Har haft två lektioner i skolan, spenderat ytterst lite tid med pojkvännen och hunnit med ett besök hos tandläkaren. Nu sitter jag och spånar lite på min studentinbjudan samtidigt som jag sitter och myser med katten. Roligare måndag än så här blir det nog inte :-)