NERSKITEN I PLUGG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Det är sjukt hur nerskiten man kan vara i plugg. Jag spenderar i stort sätt varje vardag till att plugga ytterligare 4-5 timmar efter skolan för att hinna klart med allt i tid! Hittills har jag lyckats och nu återstår bara en redovisning på onsdag och att gymnasiearbetet ska vara inne på söndag. Sen är det nog lugnt ett tag framåt! 

Idag har jag bara pluggat, och testat spela lite league of legends, då jag laddade hem det för ett tag sen då min pojkvän spelar det dagligen. Men nu har jag gett upp både plugget och lol för idag. Blir istället liten kvälls framför tvn innan sovdags! :) 


Ägg, mackor och varmchoklad! :)


LÖRDAG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hejhej! De senaste dagarna har jag legat nerbäddad i sängen på grund av feber samt hosta. Inte det roligaste kanske, men nu är jag på väg åt rätt håll! Måendet resulterade i att jag inte kom iväg till skolan, så man kan säga att jag fortfarande har lov haha. :-) 
 
Idag tog jag mig i alla fall till min morbror för att fika och fira två av alla smågrabbar. Det var trevligt och kul att träffa alla igen. När jag kom hem fick vardagen en helvändning och jag satte mig och råpluggade i ungefär fyra timmar. Från barnkalas till råplugg haha! Men det var skönt att få en del gjort i alla fall. :-) och det lönar sig dessutom! 
 
Har alltid velat ha en personlig almanacka och mamma tycker att jag är så flitig med plugget så hon betalade en åt mig, så har suttit och fixat iordning en på photobox.se med egna bilder på fram och baksida, samt en bild i varje uppslag, dvs en bild för varje vecka! Längtar tills den dumper ner i brevlådan så att jag kan börja använda den!! 
 
Jag och min morbror julen 2012!
 
 

 

TANKAR

Tankar & funderingar  /  0  Kommentarer
Idag snurrar mina tankar runt kring allt. Jag tänker på de personer som bör vara involverade i mitt liv, men som istället är frånvarande. Jag tänker på de kontakter jag tappat, som jag egentligen vill ha i mitt liv och jag tänker på de som lämnat hos som egentligen borde fått vara kvar på jorden. Ganska tung i bröstet ikväll, men det får vara så - bara ikväll.