HELG

Livet i allmänhet  /  2  Kommentarer
Återigen var det fredag, måste erkänna att denna vecka bara sprang förbi! Som det ser ut nu ska jag spendera helgen tillsammans med pojkvännen, men vad vi ska göra tillsammans är ännu inte planerat. jag vill nog helst bara ta det lugnt och mysa, och det är nog det som kommer att ske också. Vi har dock blivit tillfrågade att partaja antingen idag eller imorgon - men för min del säger ekonomin ifrån.. :-( Vi får helt enkelt se hur helgen kommer att arta sig!
 
I brist på bilder så får ni en bild från i somras, då jag fotade med Rebecka. Det vart inte så många foton på mig den dagen, och absolut inga bra haha. 
 
 
 
 
 
 
 

LEDIGA ONSDAG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hej på er! Sitter för tillfället vid min lilla bärbara dator, som mest legat och samlat damm det senaste året haha. Har försökt att fixa i ordning den ett flertal gånger men nu tror jag faktiskt att den funkar! Ska försöka börja använda denna mer, så att skoldatorn bara blir till för skolarbete! :-) 
 
Annars har dagen varit ganska lugn då vi var lediga idag. Har pluggat lite matematik, skrivit på mina arbetsprover till MDH och umgåtts med mamma. Vi drog även iväg och åt pizza till middag tillsammans med hennes fästman. :-) En lugn dag helt enkelt, men det var skönt med tanke på hur ihärdig min förkylning är! Vill bara bli frisk..
 
 

MÅNDAG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Avslutade mina allra sista timmar av lovet ute på landet tillsammans med min älskling. Vi drog ut dit vid halv åtta, och jag hann i stort sätt bara slänga i mig mat innan all min ork var borta. Resten av kvällen låg jag och var helt utmattad framför tvn. Gick och lade mig jättetidigt och trots min igentäppta näsa och min torra hals lyckades jag somna ganska fort. I morse vakande jag och kände mig inte så jättetaggad för skolan, men det var bara att gå upp och köra på. 

Nu sitter jag hemma och skriver medan maten står på spisen och puttrar. Ska slänga i mig den lite snabbt innan jag drar iväg till biblioteket för ett årsmöte med UNF! Kan bara säga att jag sååå längtar hem till min säng, och jag har inte gått hemifrån än ;-) haha! Nej, nu vill jag att timmarna går fort så att jag kan avsluta min måndag med en stor mugg té och mys i sängen! 

Bild från we<3it