En tur på stan

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
 
God kväll! Vaknade upp till vibrationerna från Rasmus telefon vid elva i morse. Hans mamma skulle bjuda på frukost så vi flög upp ur sängen och fixade till oss på ungefär 5 minuter..  Några minuter senare bafann vi oss på konditori Alexandra och mumsade på varsin macka. Mysigt med frukost på café! Efter det stack jag hem, och hann i princip bara innanför dörren innan nästa person hörde av sig. 
 
Jag drog på mig skorna igen och tog en promenad ner till stan. På vägen stötte jag på världens gosiagste katt (på mittenbilden), så söt! Väl nere på stan mötte jag upp Marina och lämnade av sugrör som de ska ha till nyårsdukningen imorgon och sedan mötte jag upp Rebecka. Vi tog en vända på stan och jag handlade allt för mycket saker.. Innan hemfärd stannade vi en stund på Amarant och tog en liten fika. Så mysig och bra dag!
 
Nu avslutar jag dagen med en film (eller två..) och några koppar té innan det blir en dejt med kudden. Måste ju vara pigg och glad till årets sista dag imorgon!
 
 

BUDAPESTRULLE

Foodporn  /  0  Kommentarer
Hallå på er! Idag kom Marina hit för en plugg-, bak- och dricka té-dejt. Vi kom fram till att vi skulle försöka oss på små budapestrullar, vilket Marina har gjort tidigare. Däremot lyckades vi inte så jättebra och de blev fruktansvärt fula. Men vad spelar utseendet för roll egentligen, när de smakade otroligt gott? Så baket i vår allt-i-allo dejt gick helt åt helvete, vilket pluggdelen också gjorde. När jag tänker efter så gick "dricka té"-delen också fel, då vi faktiskt drack chailatte istället. Inget går som det ska.. haha. Nej, nu har vi väl gett upp den här så kallade dejten och ta oss ner till stan en stund. Hoppas vi lyckas bättre med den planen!
 
Ja, vi hade karamellfärg hemma och eftersom att barnen inom oss bestämmer det mesta i våra liv var vi tvungna att färga grädden hehe. 
 
 
 
 

SNÖ

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Ser ni?! Vi har äntligen fått snö i lilla Eskilstuna. Var nere på stan igår och när vi klev ut från butikerna började snön att falla. Hade precis köpt en ny halsduk och mössa, vilken timing haha!