LILA HÅR

 
Hejsan! Idag är det söndag och jag har spenderat i stort sätt hela dagen framför datorn. Jag har extrakollat allt inför skolan som startar på torsdag och sedan har jag spenderat en hel del tid framför We Heart it. Älskar alla coola hårfärger som finns där och hårfärgsgalen som jag är så blir jag riktigt sugen på att dra i en lila eller kanske ljusrosa färg i håret. Så skrev coh rådfrågade Hanna, som jag alltid gör när jag får någon idé och tror nog att jag kommer att kasta i en lite lila/rosa färg när hösten är här. Jag älskar min gråa hårfärg som jag har nu, men samtidigt älskar jag att experimentera och nu är jag riktigt inställd på någon liknande färg som de på bilderna ovan. (Bilderna är från weheartit) Vad tycker ni? Är det något att satsa på kanske? 

Nathalie Isaksson

Älskar lila hår! Brukar variera mellan lila, blått och vitt. Nu är det vitt men av alla är lila ändå favoriten. Testa! =)

Svar: Åh, vilka härliga färger att pendla mellan! Jag brukar pendla mellan rött, blont och brunt. Men ibland vill jag testa något annorlunda, så däremellan har jag haft lila, cerise och nu det gråa. Är såå sugen på det lila, så det blir nog det när hösten är här! :)
Ida Karlsson

2015-08-23 / 21:30:14
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback