LAND, DANS & BRÖLLOPSJOBB

Hej på er! Idag är det måndag och en ny vecka, och det är jag superglad över. Förra veckan hade jag något att göra varje dag och kände mig smått stressad. Jag har till exempel spenderat en natt ute på landet tillsammans med Rasmus, Marina och Linus. Väl där åt vi lite mat, spelade sällskapsspel och bara hade det allmänt trevligt. Dagen efter tog vi det lugnt och jag kom hem halv fyra, ungefär en timme innan mina tjejkompisar skulle komma över för lite förfest. Så jag stressade in i duschen, samt städade undan lite innan det plingade på dörren. När de väl var här så spelade vi också lite sällskapsspel, lyssnade på musik och sedan drog vi ned till stan. Meningen var att vi skulle hinna se Tove Styrke, men vi hörde bara den sista låten haha. :-( Men det gjorde inget, jag fick träffa min prins en snabbis och sedan drog vi in på Harrys. Där dansade vi och hade det jättetrevligt tills halv ett då jag och Marina var tvugna att gå då vi skulle jobba på bröllop dagen efter. 
 
 
Såå, lördagen blev att gå upp tidigt för att äta frukost, fixa mig, fixa mamma och hitta kläder som passade serveringsjobbet som både jag och Marina tackat ja till. Först följde vi med till kyrkan för att se en helt underbar och jättefin vigsel mellan underbara Jenny och Lars. Sedan åkte vi iväg till deras hus där festen skulle hållas. Jag och Marina fick springa fram och tillbaka som skållade råttor hela kvällen. Det var mat som skulle ställas fram, tillrikar som skulle dukas av, tårta skulle fram, chips och snacks skulle fram, kaffe skulle bryggas och ja det var full rulle hela kvällen! Vår sista uppgift var att ställa i ordning varmkorv med bröd klockan 00.00. Efter det fick vi äntligen åka hem och sova. :-) Detta resulterade i att jag låg i sängen ungefär hela dagen igår, var både trött och hade så sjukt ont i ben och fötter. 
 
 
Självklart har jag väldigt få bilder från dessa dagar, så därför får det bli en uppdatering med bilder från min instagram! Hoppas att ni haft en bra helg, och får en underbar vecka! :-)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback