50 FRÅGOR

Kissie lade upp en sådan där lista med 100 frågor nyligen, och eftersom att jag inte har världens händelserika liv (dubbelmoral x100 med tanke på mitt förra inlägg), så tänkte jag kopiera den. Men jag delar upp den i två, så det blir två stycken inlägg med 50 frågor vardera istället. Here we go!
 
1. Hur gammal är du om fem år? Jag ska då fylla hela 24 år. Wow, börjar bli gammal haha. 
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma, hennes fästman, fem pensionärer som jag satt i samma styrelse med, och självklart min lilla bebiskatt Eliott. :-)
3. Hur lång är du? 170 centimeter ungefär. 
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Oj, kommer inte riktigt ihåg. Någon som gick på tv häromdagen säkert. Eller jo, en liten bit av filmen Australia. Såg inte hela denna gång, men har sett hela en gång tidigare - så bra film!
5. Vem ringde du senast? Ringer såååå sällan, men den senaste personen jag ringde var Rasmus och det var i fredags haha. (och idag är det tisdag, så sällan ringer jag..)
6. Vem ringde dig senast? Min psykoterapeut. 
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Nej det gör jag icke" Rasmus ska komma hit, och han hinner inte till ICA.. Inget godis till mig :-(
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? De har aldrig varit gifta och de gjorde slut för lääääängesen. 
10. När såg du senast din mamma? Nyss, springandes i hallen. 
11. Vilken ögonfärg har du? Typ blå/grå-ish. 
12. När vaknade du i dag? Vaknade typ hundra gånger, första gången runt 06, men bestämde mig för att gå upp vid 12 ungefär. 
13. Vilken är din favorit julsång? Låt det brinna, alltså med stämmorna. Dör.
14. Vilken är din favoritplats? Uskavi, utan tvekan!
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj, jag vet inte riktigt. Finns nog ingen plats som jag inte tycker om. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I någon annan stad, med ett jobb som jag trivs med och förhoppningsvis en partner vid min sida. Kanske till och med har påbörjat utökning av familj, eller i alla fall har tankar på det. :-)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Hmm, jag vet inte riktigt. Det jag minns att jag var rädd för när jag var mindre var rockbandet Kiss..
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Min mamma tog en krycka och lekte med den som om det vore ett vapen. Sedan skuttade hon runt som ett litet barn. Ni minns när man fick tag på en krycka som liten och bara var tvungen att testa gå med den även fast att man kunde gå helt normalt - typ så såg hon ut. :-)
19. Hur stor är din säng? 120! Räcker perfekt till mig och mina tusen nallar - och Rasmus när han sover här. 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och, sitter just nu vid den stationära. Den bärbara är ganska gammal och fruktansvärt dålig. MEN jag har beställt en macbook air, så snart har jag en sådan också!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Shorts och t-shirt om det är sommar. Mjukisar, tröja och tjockisstrumpor om det är vinter. 
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3. 
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Bara lilla Eskilstuna.. 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor!
26. Är du social? Jag är och har alltid varit ganska tillbakadragen, men när jag väl känner människorna så skulle jag säga att jag är social. Men bland nya människor är jag väldigt observant till en början. 
27. Vilken är din favoritglass? Jag är inte ett jättestort fan av glass, men jag gillar Slagsta glass. (hej typical eskilstunabo!) Speciellt deras jordgubbssnäcka!
28. Vilken är din favoritefterrätt? Tycker om allt som är sött, så det blir svårt att välja. Men jag säger väl kladdkaka. 
29. Tycker du om kinamat? Ja! Men jag är ganska tråkig och tar ungefär alltid samma maträtt beroende på vilket ställe jag är på. :-)
30. Tycker du om kaffe? Usch, fy och blä. 
31. Vad dricker du till frukost? Juice, vatten eller té.
32. Sover du på någon särskild sida? Sover oftast in mot väggen, så beroende på vart sängen står så blir det ju åt olika håll. 
33. Kan du spela poker? Det tror jag nog. 
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja! Men till en viss mängd, haha. Ibland kan det bli för mycket. 
35. Är du en beroendemänniska? Nja, tror inte det. 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Inte vad jag kan komma på nu. 
37. Vill du ha barn? Kanske i framtiden.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska förstår man ju och ytterst lite tyska. 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej. 
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Båda. 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Hårfärg och mat haha! Funderar på om jag ska sätta mig och räkna fram hur mycket pengar jag lagt på hårfärg genom mina dagar. Det lär ju bli en heeeeeel del. 
42. Äger du dyrbara smycken? Det beror på vad man anser som dyrbara. Jag har en hel del silversmycken men dessa är ju inte värda JÄTTEMYCKET. Däremot har jag ett flertal smycken som är dyrbara på andra sätt. Tex ett smycke jag fick när jag döptes, eller ett armband jag fått av min pojkvän, eller också ett halsband som är jättegammalt och som kommer från min mormor. :-)
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Tittar så sjukt sällan på tv, så jag vet inte...
44. Kan du rulla med tungan? Vadå rulla? Men ja, om det är vad jag tror så kan jag det. 
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, svårt att säga. Jag har många roliga människor i min omgivning. Men jag tror att min morbror tar hem priset!
46. Sover du med gosedjur? Jag har en massa gosedjur i sängen, men jag ligger inte och kramar om dom när jag sover. 
47. Vad har du för ringsignal? Typ den vanliga iphone-melodin?
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej, men min mamma har sparat en sparkdräkt jag hade som liten tror jag. 
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min datamus, och musmattan. 
50. Flirtar du mycket? Nej, skulle jag inte vilja påstå. :-)

En väldigt gammal bild på mig och min babe från arkivet. :-)
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback