Valborg!

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hej på er! Idag är det valborg :-) vad ska ni göra? Jag är precis hemkommen från skolan, och ska strax börja sminka mig samt byta tröja. Senare ska jag hem till Vendela där vi (ett tjejgäng på 9 personer) ska beställa hem pizza, äta oss feta och glada samt umgås och runt nio blir det att kolla brasan i hällby! Tror att detta kommer bli en bra valborg, bara vädret kolla hålla sig i schack! 

Nu ska jag äta nötter, och börja fixa mig! :) HERRFALLET

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
I helgen var jag på socialt forum i Herrfallet som anordnades av IOGT-NTO. Jag var dock inte där för att delta på kurserna, utan för att jobba och ta hand om familjernas barn i åldrarna 5-12. Vi fick ungefär 16 barn att ta hand om, och det gick förvånansvärt bra! Vi tittade på film, spelade minigolf, åkte trampbil, pärlade, målade muggar, gick tipspromenad med disneytema, hade femkamp och lekte en del lekar. Det vart faktiskt en bättre helg än jag hade förväntat mig, och barnen var sååå härliga! 

När jag kom hem i söndags, var jag alldeles för trött för att kunna göra något. Så jag låg i sängen heeeela dagen haha. Gosade med katten och hade en relativt mysig dag ändå. Sådant som behövs när man jobbat hela helgen. Idag blir det återigen jobb med junis i Torshälla. Det blir bakning av cupcakes och lite kubb och annat kul :-) 
MARBLE NAILS

Livet i allmänhet  /  1  Kommentarer
 
Det här med att fixa och trixa med naglarna har varit ett intresse som kommit och gått de senaste tre åren. En sommar målade jag om naglarna varannan vecka, det var allt från olika färger till mönster och kaviar naglar (vilket också är det värsta jag gjort). Men nu på senare tid har jag bara låtit mina naglar vara, just för att jag varken haft tid eller intresse för att göra något specktakulärt. 
 
MEN! Igår satt jag och scrollade igenom pinterest när jag fick syn på en tutorial om hur man gör marble nails. Vad kul, tänkte jag och plockade fram en massa nagellack och andra tillbehör som behövs och efter alldeles för lång tid har jag nu ursnygga marble nails med blå som huvudtema. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Bara man är snabb med att droppa i nagellacken efter varandra så går allt som smort! Är ni sugna på marble nails tycker jag att ni ska söka på youtube, finns massor med bra tutorials!