MYSER!

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hej på er! Hoppas ni hade en bra jul igår! Det hade i alla fall jag, och himla nöjd över sällskap, mat och julklappar! Nu sitter jag i mitt mysiga rum med tända ljus och myser med katten framför the Simpsons! Sååå mysigt! 
GOD JUL!

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer


MYSIG PYSSLARDAG INFÖR JULAFTON

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Vilken mysig dag det har varit! Började med att hjälpa mamma att handla lite inför imorgon, sedan dekorerade jag, Sanna och Amanda ett pepparkakshus och det blev jättesnyggt ;-) haha! Efter det drog jag hem och slog in de sista julklappara och nu har jag suttit och målat naglarna i rött, vitt och silvrigt glitter till imorgon! 
 
Tänk att det imorgon är julafton! Ingen snö på marken och knappt någon julkänsla alls, men jag tror att det kommer bli bra ändå. Ska först käka julfrukost här hemma med mamma, Sanna, mammas fästman och hans dotter. Efter det ska vi öppna någon julklapp var och sedan åker jag nog iväg till landet med Rasmus familj.
 
Jag ska alltså fira jul med Rasmus för första gången. Jag är lite nervös, med tanke på att alla firar jul på så olika sätt och jag är ju jättevan med hur vi firar jul här hemma. Dessutom brukar det bara vara jag, mamma, syster och mormor men nu ska vi vara ännu fler då Rasmus har lite större familj än mig. Men det ska allt bli bra!! :-)