MORGONDAGEN + FIKAAA

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hej och hå vilken dag! Efter förra inlägget så fortsatte mobilen sitta som fastklistrad i handen på mig och inte förrän runt åtta löste allt sig med skjuts. MEN, istället hade två av mina vänner hoppat av, vilket betydde att jag hade två platser att fylla ut. Men har kanske lyckats få två andra som hakar på, eller ja, jag hoppas dom gör det haha! 

Ligger i sängen nu, det blir en lång dag imorgon så sömnen är dunderviktig. Hoppas ni får en jättebra fredag, godnatt! 


Skaparkvällafikat för kvällen, dunderkreativt och supergott haha! :)

IDOL-GENREPET IMORGON

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Idag har jag suttit som fastklistrad vid både telefon och facebook, för att frenetiskt hitta skjuts till Spånga imorgon. Det är nu ni tänker: vad i hela friden ska hon göra i Spånga? Det är nämligen såhär att jag vunnit fyra biljetter till IDOL-genrepet imorgon. Så nu är vi fyra ungdomar som på något sätt ska ta oss dit. Det kostar så himla mycket om vi ska ta tåg, pendel och buss (som fanns med i beskrivningen) så vi försöker hitta någon snäll själ som kan ta emot en soppa-peng och skjutsa oss dit.
 
Jag har hittat en snubbe som kan skjutsa oss dit, men då återstår problemet med att komma hem. Hm? Det är inte lätt det här, haha :( Åker vi tåg och det, så är vi inte hemma förrän sent på kvällen, och jag råkar ha planer även på kvällen. Så nu måste vi hitta någon som kan skjutsa hem. Wää, vad detta är frustrerande haha!

 
 

HANNA TIME

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hej på er! Vaknade upp bredvid min älskade imorse och ville inget hellre än att ligga kvar, men hade planerat att träffa Hanna idag. Så det blev upp och hoppa, käka frukost, säga hejdå till Rasmus och sedan hoppa in i duschen. Hann lagom bli kvar när det plingade på dörren och Hanna var här. 
 
Så jag har spenderat hela dagen med henne, vi har suttit och pratat, spelat in en massa roliga videos via snapchat och bara hängt. Jätteskönt! Efter det att hon drog hem så tog jag på mig de fulaste kläderna jag har och åkte ner till mammas fästman för att måla, nu är jag hemma igen och dötrött. SOVA! 
 
 
En väldigt gammal och charmig bild på mig och Hanna.. Ja vad ska jag säga? Det är bra att man kan bjuda på sig själv ibland eller? ;)