FAN

Tankar & funderingar  /  0  Kommentarer
Igår kväll åkte hjärtat bokstavligen upp i halsgropen, tårarna rann ner som niagarafallen för mina kinder, och jag skyndade på mina steg så att jag nästan sprang ifrån stället. Händelsen har satt sina spår, och som att det inte räckte med att jag hade ont i kroppen innan så har nu den tunga stenen hittat tillbaka och lagt sig i bröstet på mig. 
 
Tankarna går runt i huvudet, och den tunga stenen tynger ner mig något enormt. Har ont i hela bröstet och gråten ligger i halsen. Idag vet jag inte hur det bli med uppdateringen. MÅSTE få mina tankar på annat. Annars går jag under idag. Tyvärr. 

LÖRDAGSMYS

Livet i allmänhet  /  1  Kommentarer
Hejsan! Var så himla trött igår, så hann inte med bloggen riktigt. Åkte iväg och handlade, käkade pizza med la familia, sedan hamnade jag i sängen och slocknade i en och en halv timme. Hade kvällsmys med singstar och en massa gott, sen drog jag hem till Rasmus. 
 
Nu sitter jag hemma, nyduschad och småhungrig. Ska iväg och äta med killen och hans mor snart, ska bli trevligt. Vad som händer därefter har jag ingen aning om. Men det är lördag och alla möjligheter finns, så vi får väl se. :)
 
 

ALLDELES FÖR MYCKET AV ALLTING

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
En såndär dag där jag ätit alldeles för mycket choklad, druckit alldeles för mycket julmust, kollat på alldeles för många avsnitt av Gossip Girl och spenderat alldeles för mycket tid i sängen. Men det får vara så idag.