SLAGSTA GLASS

Foodporn  /  2  Kommentarer
Tjenare! Följde med tur och retur till Katrineholm och lämnade mors pojkväns dotter. Allt för att inte sitta hemma hela dagen, haha. På vägen tillbaka stannade vi till på Slagsta Glass, så mumsade i mig en kola-snäcka. Nu är jag hemma igen, sitter och målar naglarna och mer än så har jag inte planerat denna dagen. :)
 
 

ILLAMÅENDE OCH CHILLKVÄLL

Livet i allmänhet  /  1  Kommentarer
Drog ut på en promenad med Marina och hamnade i Vilsta med varsin dricka och en stor fet bostonkaka. Efter ett tag började regnet ösa ner så vi drog hem till Rasmus en pyttestund. Satt helt stilla i soffan men började känna mig åksjuk typ, så började dra hemåt och mår väl inte så jättebra just nu. Magen värker, jag får yrsel då och då och så mår jag bara allmänt illa.
 
Spenderar alltså denna kvällen i sängen med chips och dipp. Ska spela Candy Crush och andra mobilspel samtidigt som Kate Voegele's och Paramore's låtar går på en låg volym i bakgrunden. Ganska skönt att bara ta det lugnt en kväll. Godnatt! ♥
 
 

FILM HOS RASMUS

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hallå där! Drog ut och träffade Marina, Rasmus och Linus igår och slutade med att jag sov över hos Rasmus. Så det blev att kolla klart på filmen The Eye, som förövrigt suger så titta inte på den haha. Sedan kollade vi på American History X, som är en dunderfilm och är lika bra oavsett antalet gånger man tittar på den. Efter det var klockan runt halv fyra, så vi lade oss. 
 
Har sovit jättedåligt, i omgångar och när jag äntligen lyckats somna så är Rasmus vaken och slår till mig (inte med flit, hoppas jag haha). Blev lite småsur, men det var nog bara bra då klockan var halv ett. Men nu är jag hemma igen, och ska hoppa in i duschen innan jag planerar någonting för resterande av dagen. 

Datanörden nummer ett. ;)