VILSTA BRYGGAN

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Måste bara dela med mig av denna underbara plats. Bryggan i Vilsta, den nybyggda dåra. Jag vet inte riktigt varför jag tycker om det stället så pass mycket. Jag menar - det ligger i Vilsta liksom?! I överlag så tycker jag att Vilsta är ett riktigt skabbigt ställe, det har liksom blivit värre och värre med åren. Men just den bryggan, den delen av bryggan är så dunder. Jag älskar att sitta där, kolla ut över vattnet, se träden reflekteras på vattnets yta och doppa mina fötter i det äckliga vattnet. Det är något med allt detta som får mig lugn. Tankarna bara rusar genom huvudet och det får vara så. Vilsta bryggan ♥
 
 
 

LAZY DAY

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hejsan! Hade en jättetrevlig dag med mina vänner igår. Kom hem till Simone, och målade en massa balkar i taket. Eller ja, vi skrattade och lekte väl mer än vad vi målade. Men kul hade vi! Som belöning fick vi pizza på kvällen, dunder!
 
Skäms lite över att säga detta, men idag har jag endast legat i sängen. Har till och med natt-tröjan på mig fortfarande, och klockan är närmare halv sju?! Lazy day eller vad? Jag har kollat på en massa avsnitt av Gossip Girl, och medan den andra säsongen håller på att laddas ned så tänkte jag uppdatera er lite!
 
Vet inte hur det blir med uppdatering imorgon då vi ska åka iväg till Stockholms Skärgård över dagen och spendera tid med mors pojkväns föräldrar. Men jag kan försöka slänga in ett inlägg någon gång under dagen. :) Nu ska jag äta mat, magen pratar med mig som bara den!
 
 

DAGENS PLANER OCH HÅRFÄRG

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Tjenare! Vädret är fortfarande sådär äckligt kvavt, och solen är gömd bakom en massa moln - vilket suger! Planerna för dagen är att kolla ett avsnitt Gossip Girl, hjälpa mamma att hämta grejer och sedan dra iväg och träffa Hanna, hennes pojkvän och Simone. Vad vi hittar på vet jag inte riktigt än, mer än att vi kommer vara hos Simone. :)
 
 
Lägger upp en gammal bild från arkivet. Saknar det röda håret litegrann faktiskt, men funderar på att färga askblond eller ljusbrunt för att få bort den gula tonen som ligger i just nu. Få se hur det blir med den saken!