var stark

Tankar & funderingar  /  1  Kommentarer

Hur vore livet om man var känslolös? Jag menar, att känna allt som jag känner just nu är bara jobbigt och plågsamt. Jag skulle jättegärna vara utan dessa känslor, överlycklig faktiskt. Fast, om man va känslolös skulle jag ju inte kunna känna mig överlycklig heller. Hm..?

Just nu känner jag bara att jag vill lägga mig i sängen och aldrig mer gå upp. Jag vill krypa ner under täcket och bara låta tårarna forsa. Jag skulle inte sätta stopp för det alls, jag skulle bara vilja ligga i min sköna säng och känna hur all frustration, alla känslor försvann med ut i tårarna. Men självklart kan jag inte göra det.. Jag har en massa plugg att sköta, jag måste finnas för min mamma och mina vänner. Jag räcker helt enkelt inte till åt alla.

Varför blev jag tilldelad just detta liv? Jag har ingen ork för mer just nu. Allt händer samtidigt, eller så händer det något och på andra sidan hörnet kommer nästa problem. Ge mig lycka, låt mig vara glad och låt mig få leva mitt liv utan problem ett tag? Bara så att jag får känna på den känslan, känna på hur det känns. Det skulle vara en lättnad.

Nu ska jag sova, vara lycklig i min dröm och sedan vakna upp och säga till mig själv att vara stark. Att kämpa, och så ska jag ha en fördjävla bra dag med mina vänner. Godnatt!


extra detalj

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer

Har nu hjälpt mormor att sätta upp gardiner i vardagsrummet och köket. Snodde tre snygga ljuslyktor, ljuslampor (vad man nu kallar dem?) från köket och ställde in i mitt rum. Byrån har varit tom hittills, men nu får dessa och min kamera pryda byrån! Har även städat upp resten i rummet, så nu är det fint igen. :)

Nu ska jag ta tag i plugget som jag lagt åt sidan i några dagar. Äter en fruktsallad till också, kalla mig tjock om ni vill ;) haha! Nej men, plugg tills jag ska iväg på skaparkväll! Ha en bra dag :)


håltimme

Foodporn  /  0  Kommentarer

Har håltimme just nu och ska sitta och plugga lite engelska. Köpte lite pluggfika också, känner mig som en riktig tjockis, men äsch. Nej nu ska jag plugga och Jenny ska låna min telefon för att blogga, haha! :)