nya skor

New in  /  2  Kommentarer

Usch och fy vilket blåsväder det är ute nu! Trodde jag skulle blåsa bort på vägen hem. Men nog om det. Drog ner till stan för en fika med min älskade vän Emmy som jag inte träffat på evigheter. Vi tog en "catch-up"-fika på donken, haha! Sedan gick vi runt i alla tusentals affärer på stan. Fick med mig världens snyggaste klackar hem, så himla fina, är helt kär! Haha

Efter stan drog jag iväg till skaparkvällen med marina och har precis kommit hem. Ska skicka iväg en fil till Hanna, sedan blir det definitivt sängen för mig. Godnatt! :)


natti

Livet i allmänhet  /  2  Kommentarer
Det här med att plugga sent på kvällen funkar verkligen inte. Skulle behöva sitta med engelskan i 30 dagar till för att inte faila på provet imorgon. Men den tiden har jag inte så blir det ett F på provet får jag helt enkelt skylla mig själv. Innerst inne bryr jag mig jättemycket, men min skolmotivation finns inte alls vilket resulterar i att "jag inte bryr mig". Förstår ni? haha
 
Ska lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen. Först blir det skola med prov, och idrott efter det blir det hem och lämna väskan sedan en fika på stan med en gammal vän och efter det blir det skaparkväll som vanligt. Så har en ganska proppad och händelsefylld dag imorgon. 
 
 

Tuna park

Studier  /  0  Kommentarer

Jackan fanns inte nere på stan när mamma var där, så jag fick dra ner till tuna park istället och köpa den där. Hanna och Simone följde med också, passade på att fota skyltfönster till skoluppgiften samtidigt.

Nu sitter jag nere på stan och inväntar marina & hennes lillasyster. Blir en liten snabbsväng här nere innan jag styr fötterna hemåt, väl hemma ska jag plugga en massa engelska glosor! :)

Inget smink idag, haha.