#FCKPERFECTION

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Okej. Time to give some credit. Viktor Frisk, killen från Eskilstuna som idag har släppt sin egna keps tillsammans med ett gäng vänner. Kepsen med större mening än dom flesta kepsar som finns. Denna killen är sjukt stark som människa, och jag beundrar honom. Kepsen har loggan "FUCK PERFECTION" och jag kan inte göra annat än att hålla med. Ni hittar kepsen på ROCKANDREVOLT. Hade jag haft cash skulle jag klicka hem den direkt. 
 
Så nu tycker jag att ni ska klicka in på hans blogg, och läsa allt som står. Anta utmaningen också, för det har jag gjort! Vi gör detta tillsammans, och stöttar varandra i det hela. 
 

GLASS PÅ BRYGGAN

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Tjabba! Är hemma från skolan idag.. Magen gör sjukt ont, och jag förstår inte varför. Mamma har blivit orolig eftersom att jag har ont i magen ganska ofta, så ja. Men iallafall, har sovit i omgångar fram tills nu. Bara gått upp för att äta. haha!
 
Igår drog jag ut en stund med Marina. Vi gick till bryggan i Vilsta och satte oss där. Jag har en känslan av att den där bryggan kommer bli vårat place i vår/sommar haha! Men det var trevligt. :)
 

GÅRDAGEN

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Drog ju hem till en klasskompis och förade lite. Hade jättetrevligt, och det var massa trevligt folk där. Sedan tog vi bussen ner till stan för att gå till Engelska Skolan. Följde med umgänget dit, sedan drog jag hem. Ångrar lite nu i efterhand att jag inte hade biljett, men what to do?
 
Drog hem en snabbis, sedan gick jag ut och träffade Rasmus, Felix och Linus Vi gjorde egentligen ingenting, gick runt lite, sedan gick vi hem till Rasmus och kollade lite på youtube. Sen drog jag hem och hamnade i sängen direkt. 
 
Jag, Lovisa & Jessica (tog bilden från jessica också, haha)

Jag & Lovisa! 

Fina Nathalie och Didrik lite suddigt i bakgrunden.