Lördag!

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hejdär! Sitter just nu hemma och har bakat med mamma. Vi gjorde dumlekakor med noblesse, och kokoskakor. Anledning till all bakning här hemma är för att min kära mor fyller år på måndag. Vi hade aldrig gjort dumlekakor med noblesse tidigare. Men kan säga att dem var grymt goda! Haha. 

Nu ska jag in i duschen och sen iväg till Marina. Sover där ikväll, har inte sovit borta på evigheter. :)


Torsdag

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Tjenare. Kom nyss hem från skolan, och kör på mat, nagelfix, plugg och lite x factor på samma gång! Senare ska jag iväg på skaparkväll som vanligt. Innan dess har jag ingen aning om vad som händer. :)


INTE min dag.

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Det är absolut inte min dag idag. Orkade knappt stiga upp ur sängen i morse, mitt hår är katastrofalt. Drog till skolan med en 3 ton tung väska, bussen proppfull. Kommer till skolan och hör att vi har håltimme. Efter skoldagen, 3 ton väska igen, bussen full IGEN. Ska cykla och kolla post, håller på att bli påkörd 3 gånger & håller nästan på att cykla på någon inom loppet på 10 minuter. 
 
Nu ska jag lyssna på Ed Sheeran och plugga. Ingen träning ikväll då jag verkligen måste plugga. Usch & fy. Hoppas eran dag varit bättre än min! :)