Timmar senare

 /  0  Kommentarer

Sådärja, efter ett flertal timmar senare är jag nu färdig fixad. Har även hunnit ätit lite mat med la familia. Blev mina nya högmidjebyxor, och en utav de nya tröjorna till, och lite lockar i håret.

Ska ha ett par gamla svarta kilklackar till också, inte det snyggaste. Men bättre än mina kängor. Nu ska jag umgås lite med familjen, sedan drar jag iväg till Emelie. Ha en jättebra kväll, och firat in det nya året så bra som möjligt. Drick med måtta ;) puss!


Nyår!!

 /  0  Kommentarer

Idag är det nyår, som ni självklart vet! Har städat undan i rummet, färgat mammas hår och nu håller jag på och fixar mig inför ikväll. Målar naglarna just nu, sedan blir det svårt inför klädvalet. Haha. ska nog fixa ihop något snyggt.

Måste fortsätta, bilder kommer väl sen. Gott nytt år! :)


Mellandagsrea!

 /  0  Kommentarer

Visste inte att det kunde vara så nostalgiskt att gå igenom en massa gamla kvitton, haha. Fick värsta flashbaken över året, och kan sammanfatta det som ett ganska bra år. :)

Men iaf, drog iväg ner till stan och kolla mellandagsrean hemma också. Kan säga att jag hitta mer här hemma på två timmar, än vad jag hitta i Stockholm på sammanlagt 4-5 timmar. Haha. Så nu har jag en massa nya kläder, snygga också för den delen.

Träffade Emelie en snabbis också och snackade lite om morgondagen. Det är ju nyår förfan! Är sjukt taggad, och ska göra det roligaste av kvällen! Nej nu ska jag kontakta marina och se om sover över här inatt. :)