Kvällsmacka

Livet i allmänhet  /  2  Kommentarer
Har precis kommit ut ur duschen, efter träningen. Kommer inte kunna gå imorgon, och det är fakta. Haha! Nu sitter jag och äter en kvällsmacka innan jag går och lägger mig. Blir en lång dag imorgon.
 
Ska först klara av skoldagen, sedan iväg och kolla miniräknare med mor och hennes pojkvän. Kanske ta en fika också. Sen blir det återträff med konfirmationsgruppen som jag var ledare för i somras :)

Godnatt!

Nagelfix

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Hemkommen från ännu en skoldag. Haha! Jag tar mig igenom dem, sakta men säkert. :) Klockan sex blir det träning igen. Var så jävla skönt, men jobbigt att träna igår. Så kroppen idag ömmar lite här och var. Så det märks att det var ett tag sen man träna ;) Men det är bara att kämpa på! 

Just nu sitter jag och fixar med mina naglar. Man måste ju lite tid till sig själv också. :) Väntar på mat gör jag också, är sjukt hungrig! 


Jag och Marina för några dagar sedan. Skitsöta, eller hur? ;)


Matematik

Livet i allmänhet  /  0  Kommentarer
Har precis suttit och pluggat lite matte. Kommer få ta hem den där jävla matematiken varje dag. För det finns inte en chans att jag kommer hinna med planeringsgrejen annars.. Aja. Det är ju inte så svårt att plugga hem så. :)

Ska bara ta det lugnt nu ett tag innan jag drar iväg till träningen. IIIH. Äntligen får jag träna igen. Överlycklig. Haha! ;)